Робота у складі зовнішньої експертної комісії Незалежного агентства акредитації та рейтингу (IAAR)

З 20 по 22 жовтня 2021 року завідувач кафедри фармацевтичної хімії, професор Вікторія Георгіянц у складі зовнішньої експертної комісії Незалежного агентства акредитації та рейтингу (IAAR) брала участь в оцінюванні якості організації освіти та освітніх програм Одеського національного медичного університету.  

Незалежне агентство акредитації та рейтингу (IAAR) є провідним акредитованим агентством щодо забезпечення якості освіти на міжнародному рівні (засноване у 2011 році).

IAAR входить у Європейський реєстр забезпечення якості вищої освіти (EQAR) і є повноправним членом Європейської асоціації щодо забезпечення якості у вищій освіті (ENQA), а також є єдиною організацією із країн СНГ, що отримала визнання Всесвітньої Федерації Медичної освіти (WFME). IAAR проводить міжнародну інституційну і спеціалізовану (програмну) акредитацію закладів вищої освіти у Європі та Центрально-Азіатському регіоні, яка визнана на національному рівні (у Казахстані, Росії, Киргизстані, Таджикистані, Румунії, Україні та Молдові) і проводить міжнародну акредитацію в Узбекистані, Республіці Білорусь і надає міжнародний знак якості у інших країнах.