Публікація статті “Standard operating procedure of Ukrainian Saffron Cultivation According with Good Agricultural and Collection Practices to assure quality and traceability” у наукометричній базі Scopus та Web of Science

Публікація статті "Standard operating procedure of Ukrainian Saffron Cultivation According with Good Agricultural and Collection Practices to assure quality and traceability" у наукометричній базі Scopus та Web of Science

Співробітниками кафедри фармацевтичної хімії опубліковано наукову статтю «Standard operating procedure of Ukrainian saffron cultivation according with Good Agricultural and Collection Practices to assure quality and traceability» у журналі «Industrial Crops and Products» (Volume 151, P. 112376-112387), що індексується наукометричними базами Scopus та Web of Science (DOI: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2020.112376).

Автори статті: Михайленко О., Десенко В., Іванаускас Л., Георгіянц В. А. 

Посилання на статтю: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0926669020302922

Дата публікації статті: 1 вересня 2020 р.

Публікація статті "Standard operating procedure of Ukrainian Saffron Cultivation According with Good Agricultural and Collection Practices to assure quality and traceability" у наукометричній базі Scopus та Web of Science