Проведення науково-практичного семінару «Derivatization process in chromatography» у рамках наукового форуму до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку

11 листопада 2022 р. завідувачем кафедри аналітичної та токсикологічної хімії Литовського університету наук здоров’я, професором Людасом Іванаускасом та завідувачкою кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, професоркою Вікторією Георгіянц було проведено науково-практичний семінар «Derivatization process in chromatography».

У семінарі взяли участь понад 40 здобувачів вищої освіти освітньої програми «Фармація» спеціальності 226 Фармація, промислова фармація та науковці НФаУ, які отримали змогу почути про найновіші хроматографічні дослідження, їх особливості та можливості від знаного науковця-практика. Професор Іванаускас також звернув увагу на спільні дослідження та високоцитовані публікації науковців Литовського університету наук здоров’я та кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.